Belföld

Joe Biden visszalépése után a demokraták gyorsan felsorakoztak Kamala Harris mögé, de vajon mire lehet elég ez a lendület a kampány utolsó hónapjaiban? És miért olyan biztos a magyar kormány abban, hogy jól járna Trump megválasztásával? Bita Dániel, Kerner Zsolt és Jankovics Márton a Háromharmad új epizódjában a turbulens amerikai elnökválasztástól Orbánék politikai hazárdjátékáig és a Kína-barát „jüanjobboldal” külpolitikai mozgásteréig jutott.
Élő
Az egymilliárd eurós kínai hitel nem tekinthető gigahitelnek, a miniszter szerint nem olyan kiemelkedő ez a hitel, és folyamatosan lesznek olyan hitelekre lehetőségek a jövőben is, amelyek Magyarország számára előnyösek.
2024. 07. 26. 10:56
Élő
A menekültügyi ítélettel kapcsolatban Gulyás hangsúlyozta, hogy a bírósági ítélet végrehajtása jobban fájna Brüsszelnek, mint Magyarországnak, ám leszögezte azt is, hogy „szemben az ukránokkal" mi
2024. 07. 26. 10:54
Élő
Gulyás Gergely kevésbé optimista, mint Bakondi György: nem gondolja, hogy az EU a migráció ügyében is megváltozna attól, hogy az amerikai elnökválasztáson republikánus győzelem születik, szerinte nem lehet komoly változás Donald Trump győzelme esetén.
2024. 07. 26. 10:28
Olvasói sztorik